BLI MEDLEM

Varför medlem ? 

1 Du får vår tidning i brevlådan två gånger per år.

2 Du får rabatt på vår konferens.

3 Och det viktigaste. Du bidrar till att vårt yrkesnätverk lever vidare på ideell basis.

Vi utvecklas tillsammans och höjer status och standard på vår yrkesgrupp. Vi arbetar för en professionell familjehemsvård för barnens bästa. Oberoende av privat eller kommunal verksamhet. 

BLI MEDLEM OCH KOM MED I FSF

  • Vad händer inom familjehemsvården?
  • Vill du vara med och påverka?
  • Vill du vara med och diskutera?

Du behöver dina kollegors erfarenheter! Dina kollegor behöver Dina erfarenheter!

Om medlemskapet:

o Medlemsavgiften är 300 kr och gäller per kalenderår, för att vara säker på att inte missa något kan det därför vara bra att betala in den i januari.

o Stöd gärna FSF genom "stödmedlemskap" med 500 kr/år. Föreningens verksamhet är helt beroende av inkomster från medlemsavgifterna. Vi vädjar därför till alla medlemmar att ge ett utökat stöd till föreningen genom att bli "stödmedlem".

o Medlemskap kan enligt stadgarna bara vara personligt. När arbetsgivare eller organisationer betalar medlemskapet måste det registreras på en namngiven person. Ange alltid namn, adress och mejladress för medlemskap. Mejladress är särskilt viktigt eftersom information framöver kommer att sändas med mail.

När det gäller kontaktuppgifter så vill vi ha dina privata uppgifter så att vi kan skicka tidningen till din hemadress. Många av våra medlemmar byter arbete och då är det bra även med den privata mejladressen för att vi säkert ska kunna nå dig. Om du betalar medlemsavgiften med Swish så kan du ange informationen i meddelanderutan och om den inte får plats där så skicka ett mail med uppgifterna till info@fsf.nu.

Årsavgift: 300 kr Stödmedlemskap: 500 kr.
Swish nr. 1235191879 Privatgiro: 467 42 64 - 9
Organisationsnummer: 80 24 02 - 9798
Kontakta Anne-Sofie Östling vid frågor rörande medlemskap.
Telefon: 076 12 03 313 . Mejl: info@fsf.nu.